Afbeelding banner
Afbeelding banner
Afbeelding banner
Afbeelding banner
Logo
Logo
Logo
Logo
Ga naar de inhoud

Crinkles • handtassen & lederwaren

Collecties > Lederwaren


SINDS 1996 IS CRINKLES ALS BELGISCHE LEDERWARENMERK EEN BELANGRIJKE SPELER IN ZIJN SEGMENT.


De naam Crinkles beschrijft de natuurlijke tekening van nerfleder, de korrel, de 'grain', de oneffenheden. Bovendien heeft de merknaam "Crinkles" iets speels, iets onverwachts dat haaks tegenover de rechtlijnigheid staat die van zo velen van ons dagelijks wordt verwacht.
Daarom verrast Crinkles elk seizoen weer met die unieke, zeer kwalitatieve en frisse collecties vervaardigd uit de allerfijnste topleders.

Een handtas, een schoen, een riem,.. voor Crinkles is het meer dan een gewoon mode-accessoire. Het is voor hen een label waarmee een vrouw trots moet kunnen uitpakken.
Ze drukt er ontegensprekelijk haar stijl, haar voorkeur, wellicht haar gemoedsgesteldheid mee uit. Soms wil ze formeel uit de hoek komen, maar bij vrienden eerder hip of casual. Zo is een handtas uit de Crinkles collectie een statement van zijn eigenaar. Daarom dragen ze bij Crinkles zoveel zorg voor hun product. Het typische herkenbare label aan onze producten is dan ook een zuivere garantie op de kwaliteit en de eigenheid er van.


Momenteel geen voorraad in deze collectie.
Terug naar de inhoud