Afbeelding banner
Afbeelding banner
Afbeelding banner
Afbeelding banner
Logo
Logo
Logo
Logo
Ga naar de inhoud

Marco Tozzi • Functies

Kwaliteitskenmerken
TRENDS EN COMFORT -
MET MARCO TOZZI gaat voor beide!

Als het gaat om de schoenentrends, is MARCO TOZZI ver vooruit.
Of het nu gaat over ballerina's, laarzen of hoge hakken – MARCO TOZZI staat voor trendy modellen tegen slimme prijzen.
MARCO TOZZI schoenen zijn bovenal: super comfortabel!

MARCO TOZZI bewijst dat modedeskundigheid en comfort elkaar niet uitsluiten.

MARCO TOZZI`s nieuwe innovatie is volledig onzichtbaar verpakt in de “Feel me”-zool. Het bestaat uit een “memory foam” die zich individueel aanpast aan de vorm van de voet. Overigens, dit schuim noemt met reden “geheugen-schuim: “Feel me”-zolen zitten tijdens het lopen als een voetbed rond de voet, van zodra je de voet  verwijderd gaat het materiaal naar zijn oorspronkelijke vorm. Comfort en stijl in één.

MARCO TOZZI gaat met de geïntegreerde “Feel me”-zolen voor een kwaliteitsoffensief, en visueel zijn de nieuwe schoenmodellen een hoogtepunt!
Hoge hakken, mocassins of boots, fashionaista gaan in een schoen met “Feel me”-zolen in comfort. En ze krijgen een partner die flexibel en aanpasbaar is.
Eerlijk gezegd dames, wat kan een vrouw meer vragen?


TRENDY SCHOENEN
Onbezorgd !

‘s Morgens lopen naar de bus, op het werk de hele dag op je voeten staan, trap op en trap af, rondkuieren, winkelen,  's middags een wandeling door de stad en 's avonds gaan dansen: gewrichten en spieren werken hard gedurende een dag, dan wil je natuurlijkschoenen die bestand zijn tegen uw levensstijl.

Met AntiShokk geen probleem!
De innovatieve technologie van de Wortmann groep beschermt de gewrichten van geavanceerde vrouwen de hele dag. Het verhoogd comfort maakt vermoeide benen weer fit.

AntiShokk - Loop met elegantie en comfort

AntiShokk is een unieke hiel technologie gecreëerd door de Wortmann Group.
Het is met succes opgenomen in verschillende formaten hiel en vermindert de schok van elke stap met maximaal 50%. Pneumatische kamers en core stabilisatoren in de kern van de hiel werken als "schokdempers" in uw schoenen. Zo beschermt AntiShokk de wervelkolom, de tussenwervelschijven en uw gewrichten.
Bij consequent toegepassing vermindert de spanning van de gehele rug. Door ze meer comfortabel te maken om te dragen, zal je meer plezier hebben bij het dragen van schoenen met hoge hakken.

AntiShokk - Welzijn ontmoet stijl

Het grootste voordeel van de AntiShokk-technologie is dat het kan worden geïntegreerd in de meest stijlvolle schoenen zonder verlies van functionaliteit. De ontwerpers en schoenmakers op MARCO TOZZI maakte het hun prioriteit om schoenen te ontwikkelen die zowel comfort als vrouwelijke mode bevatten. Dankzij deze geweldige technologie, die naadloos kan worden geïntegreerd in de nieuwste trends schoenen houden deze hun kwaliteiten zoals licht en delicate uiterlijk.  Het is een echte verbetering voor alle huidige outfits en stijlen!

MARCO TOZZI zorgt voor het welzijn van top tot teen. Daarvoor bieden wij met AntiShokk een schoen die niet alleen technisch overtuigt, maar ook stijlvol.  Met AntiShokk lopen is geen last, maar een ervaring.

Overtuig uzelf!


Terug naar de inhoud