Schoenen Maggy
Logo Maggy
Logo
Ga naar de inhoud
Ara-kenmerk "Seamless"
Videos
Seamless (afbeelding)
De nieuwe Ara Seamless Sneaker voor dames.
Modieus. Ver vooruit.
Gemaakt voor de vrouw van vandaag: de nieuwe ara Seamless sneaker voor dames. Een volledig nieuwe collectie damessneakers, ara, die het thema van sportieve schoenen modern, trendy en veelzijdig vertaalt. U kunt uw ara Seamless sneaker uit verschillende modellen met verschillende materialen, kleuren en ontwerpen kiezen: soms klassiek, soms modern, soms trendy - maar altijd stijlvol. De speciale eigenschap van elke schoen: de ara Seamless sneaker is gemaakt zonder naden in de buurt van de voorvoet. Indien nodig, zullen uw voeten meer ruimte en geen drukpunten vinden. Omdat de ara Seamless Sneaker is ontworpen voor comfort op lange afstand en biedt met de breedtes G en H uitzonderlijk veel ruimte voor comfort.
Modieus.
Merkbaar anders gemaakt: de nieuwe ara Seamless Sneaker.
Op het eerste gezicht is de ara Seamless een moderne sneaker voor dames: modieus ontworpen, veelzijdig combineerbaar, natuurlijk comfortabel en goed gemaakt. Preciezer gezegd, het is het modieuze antwoord op meer comfort voor comfort op lange afstanden. Zijn troost G en H maken hier het verschil. Je zult het voelen en ervan genieten. Bovendien heeft de ara Seamless sneaker geen grenzen aan uw mode-ideeën. Deze damessneaker kan worden gebruikt voor vrije tijd of om verschillende looks te combineren, of ze nu casual, sportief of klassiek zijn.
Ver vooruit.
Comfort zonder druk, met de Ara Seamless Sneaker.
Dat past bij jou! Als je voeten meer ruimte aan de voorkant nodig hebben, maar geen druk willen, heeft de ara Seamless geen naden in de voorvoet en dus geen potentiële drukpunten. Hierdoor kan je voet vrijuit en modieus worden. Typisch ara Fashion & Function - omdat hier altijd trendy trends worden gecombineerd met alles dat comfort biedt
De ara Seamless Sneaker: tot nu toe, zo goed.
• Modieuze damessneaker
• Veel trendy ontwerpen en kleuren
• Naadloos vervaardigd in het voorvoetgebied
• In de comfortbreedtes G en H
Terug naar de inhoud