Schoenen Maggy
Logo Maggy
Logo
Ga naar de inhoud
Wanneer gebruik je welke inlegzool
Collecties > OnderhoudBama Comfort • Exquisit.

Lederen inlegzool.

Precies de juiste inlegzool voor veeleisende voeten: de Bama Exquisit van fijn, soepel leer maakt zowel dames- als herenschoenen het hele jaar door merkbaar comfortabeler. Daarvoor zorgt de combinatie van een steungevende latex koolstoflaag en voortreffelijk leder dat vocht optimaal absorbeert.

Maten: 35-42Bama Fresh • Sun.

Inlegzool voor blote voeten.

Behaaglijk zacht comfort, ook voor blote voeten: de Bama Sun geeft u een fris blotevoetengevoel in al uw zomerse vrijetijdsschoenen. Daarvoor zorgen de ademende perforatie van de inlegzool en een antibacterieel middel dat het ontstaan van geurtjes veroorzakende bacteriën voorkomt. Bovendien is de voet ook nog erg comfortabel ingebed: de bovenlaag van de inlegzool bestaat uit zacht BAMA-frottéweefsel. Een laag vullend en dempend latexschuim maakt het draaggevoel compleet.

Maten: 30-46

Inlegzool wasbaar op 30° in de wasmachine.Bama • Gel-Pads.

Ondesteunenede gel pads.

Voor een lange dag op kantoor of een nacht lang dansen – met de Bama Ondesteunenede gel pads maken branderige voeten geen kans meer. De onzichtbare pads ondersteunen de voorvoet en maken op deze wijze het lopen op hoge hakken direct merkbaar comfortabeler. Dankzij de Air Cushion technologie met fijne luchtkanalen is het op de gebruikelijke drukpunten erg zacht en vormt de pad zich zowel naar de schoen als naar de voet. Voor optimale grip zonder schuiven. Huidvriendelijkheid dermatologisch getest.

Voor alle matenBama Comfort • Mini Stop.

De Bama Mini Stop zijn zelfklevende hielkussens met een geïntegreerd latex inlegstuk.
Ze kunnen exact passend in elke schoen worden geplaatst, zorgen ervoor dat de schoen stevig zit en voorkomen dat de hiel uit de schoen schuift.


Terug naar de inhoud